M. de Falla i Catalunya

Idea original, arranjaments i direcció musical

El compositor Manuel de Falla va tenir una estreta relació amb Catalunya: la influència dels compositors catalans Felip Pedrell i Amadeu Vives, l’amistat amb Eduard Toldrà i Santiago Rusiñol. I finalment, els anys de treball amb la seva gran obra inacabada: L’Atlàntida, basada en els textos de Jacint Verdaguer. I per què no Falla versionat per a cobla? Només una cobla d’alt nivell podia atrevir-se amb el projecte: La Principal del Llobregat.

 

Manuel de Falla i Catalunya
Esteve Molero & La Principal del Llobregat
2013

www.lallobregat.cat

falla-portada

 

“Dansa Ritual del Foc” (Manuel de Falla. Instr. E. Molero)

“La Dansa dels Veïns” (Manuel de Falla. Instr. E. Molero)

“Quan lo sol a ta finestra /Si pogués un sol instant” (Felip Pedrell. Arr. E. Molero)