La Fera Ferotge

Arranjaments i direcció musical

Ovidi Montllor va ser un dels cantautors catalans més combatius durant el franquisme i la transició democràtica. Per al projecte de La Fera Ferotge em vaig proposar de revisar les seves cançons utilitzant una formació musical insòlita: quartet de saxòfons, percussió i veus, sense base rítmica.

Components:
Veus: Àlex Vendrell, Esther Schoenmakers i Ramon Balasch; Saxos: Xavi López, Roger Martínez, Sergi Raya i David Miret; flautes: Andrés Belmonte; Bateria i percussions: Isidre Ruiz i Martín “Maluco” Peralta. So: David Casamitjana i Jaume Nin. Idea i producció: Eni Molero. Arranjaments i direcció musical: Esteve Molero.

 

“L’escola de Ribera” (O. Montllor. Arr. E. Molero)

“Bon vent i barca nova” (O. Montllor. Arr. E. Molero)

“M’aclame a tu” (O. Montllor. Arr. E. Molero)

 

Article a la revista Serra d’or
article-mp

 

 

Fotografies de la gravació del disc “El món no avança, gira” de la Fera Ferotge

1 2